Saksalainen Hama on julkaissut uuden älypistorasian, joka tukee suosittua ”Smart Home”-teknologiaa. Kytke älypistorasia kodin pistorasiaan, ja se on heti käyttövalmis. Jokainen siihen kytketty laite tulee nyt älykkääksi ilman hankalia muutoksia tai ylimääräistä yhdyskäytävää ja sitä voidaan hallinoida älypuhelimen sovelluksen kautta.

Mitä älypistorasialla voi tehdä? Valaisimet voidaan esim. kytkeä pois päältä haluttuna ajankohtana arkisin ja vaikkapa kaksi tuntia myöhemmin viikonloppuisin. Voit myös ohjelmoida toimintoja, jotka perustuvat verkosta saatavaan tietoon, esim. olohuoneen valaisimet tulevat päälle, kun aurinko nousee ja himmenevät, kun aurinko laskee. Älypistorasian avulla voit myös varmistua, että kahvinkeitin tai mikä muu tahansa pistorasiaan kytketty laite on varmasti pois päältä kotoa poistuttuasi. Kaiken tämän hallinnointi vaivattomasti etänä.

Voit halutessasi integroida virtuaaliavustajia, kuten Amazon Alexa tai Google Assistant, mikä mahdollistaa kaikkien liitettyjen komponenttien entistäkin vaivattomamman hallinnan äänikomentojen avulla.

Tutustu täällä laajaan Haman Smart Home-valikoimaan.

Lisätietoa: HAMA NORDICS
nordics@hama.com
www.hama.com