Android TV:lle on on luvassa runsaasti uudistuksia, kertoo Googlen blogi. Android TV:n suosio on ollut hyvin voimakkaasti nousujohteinen. Kuluneen vuoden aikana käyttäjämäärä on kasvanut jopa 80% edellisestä vuodesta.

Uudistukset liittyvät mm. pelaamiseen, jossa alustalla tapahtuvaa grafiikan jälkiprosessointia vähennetään. Tällä muutoksella pyritään parantamaan käyttömukavuutta ruudun päivitysnopeuden parantuessa.

Lisäksi tekstinsyötön helpottamiseksi on luvassa puheavusteinen vaihtoehto Gboard TV:lle. Lisäominaisuutena on tulossa ennustava tekstinsyöttö, jolloin pitkien sanojen syöttäminen helpottuu. Gboard on myös mahdollista asetella ruudulle haluamallaan tavalla.

Myös ostotapahtumien tekoon Android TV:llä ollaan tekemässä parannuksia. Ostosten tekoa helpotetaan PIN-koodivahvistuksella.