Huawei on kuluneena vuonna keskittynyt kehittämään ja rakentamaan paitsi omaa Huawei Mobile Services -ekosysteemiään, myös omaa innovatiivista ja turvallista sovelluskauppaansa, Huawei AppGallerya.
Huawein AppGalleryn HMS Core -taustapalvelut on otettu käyttöön jo 81 000 sovelluksessa. AppGalleryssa on maailmanlaajuisesti 1,6 miljoonaa rekisteröitynyttä sovelluskehittäjää. Vuositasolla AppGalleryssa on latauksia 210 miljardia globaalisti ja 1,2 miljardia Euroopassa. Suomessa on käytössä yli 800 000 Huawei-laitetta, joissa on AppGallery-sovelluskauppa.

Huawein oman sovelluskauppa AppGalleryn valikoima kehittyy entistä monipuolisemmaksi. Viimeisimpänä sovelluskauppaan on rantautunut autoilijoiden suosiossa oleva karttapalvelu TomTom GO Navigation.

TomTom GO Navigation -karttapalvelu on helppokäyttöinen ja siinä on runsaasti innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kaistaopastus, reitinhaku ja liikenteen seuranta, jotka helpottavat autoilijan elämää. Sovellus tarjoaa myös yksityiskohtaisia 3D-karttoja, jotka kuljettaja voi halutessaan ladata ja tallentaa omaan puhelimeensa. Tällöin kartat ovat käytössä, vaikka netti katkeaisi. Näitä offline-karttoja päivitetään viikottain, kun laite on kytketty verkkoon ja niitä päivitetään erilaisilla TomTom-palveluilla, kuten liikennetiedoilla ja nopeuskameravaroituksilla. Karttoja on mahdollista ladata maa- tai aluekohtaisesti kuljettajan omien tarpeiden mukaan, jolloin kuljettajan puhelimen muisti ei täyty turhaan.

TomTom GO Navigation -sovellus sisältää uuden TomTom Online Search and Routing -ominaisuuden, joka helpottaa määränpään ja järkevimmän reitin etsimistä sekä reaaliaikaisen TomTom Traffic  -liikennetietopalvelun. Reittipalkin ja kaistaohjauksen avulla kuljettaja pystyy välttämään viime hetken käännöksiä ja väärään suuntaan ajamista, koska sovellus ilmoittaa selvästi, millä kaistalla kuljettajan pitäisi milloinkin olla.

TomTom GO Navigation -sovelluksessa ei ole mainoksia eikä se kaupallista käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja. Sovellus tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeiluversion ilman sitoutumista.
Käyttäjät voivat tehdä automaattisesti uusiutuvan tilauksen, jonka hinta on 12,99 € / 12 kk, 8,99 € / 6 kk tai 1,99 € / 1 kk.
Sovellus on integroitu Huawei Mobile Services (HMS) Coren In-App Purchases (IAP) -sarjaan, joka on Huawein oma sovelluskehittäjien työkalupakki, jotta AppGallery-käyttäjille voidaan tarjota mahdollisimman turvallinen ja saumaton käyttäjäkokemus.

Lisätietoja: huawei.com/fi