Huami on Xiaomi MiOT-ekosysteemiin kuuluva, älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden valmistaja, joka julkaissut uuden Amazfit GTS/GTR 2 -älykellomalliston, joka tarjoaa monipuolisia liikuntatoimintoja tyylikkäällä muotoilulla ja huomaamattoman kevyellä rakenteella.

Urheilukellojen liikunta- ja hyvinvointiominaisuudet sekä perinteisten muodikkaiden rannekellojen muotokielen toisiinsa yhdistävä Amazfit GTS/GTR 2 -älykellomallisto hämärtää urheilu- ja älykellojen välisen rajan. Yhtäältä ranteessa on sekä upea ja ajaton reunukseton AMOLED-näyttö että vaikuttavan monipuolinen kattaus käyttäjänsä hyvinvointia seuraavaa tekniikkaa. Kätevällä valitsimella näytölle saa juuri itselleen tärkeät tiedot. Lisäksi useimmat kellotauluvaihtoehdot ovat aina päällä, joten kellonajan näkee helposti näyttöä erikseen aktivoimatta.

Amazfit GTS 2e-, Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2 mini -älykellot on varustettu kirkkailla ja selkeillä AMOLED-näytöillä. Neliömäisellä, mutta pyöreäkulmaisella kellotaululla varustetut GTS 2e ja GTS 2 mini sekä symmetrisen pyöreällä kellotaululla tyylitelty GTR 2e mittaavat useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia. Näitä ovat esimerkiksi unenlaatu, veren happisaturaatio (SpO2-taso), sydämen syke ja stressitaso.

GTR 2e

Amazfit GTS 2e ja Amazfit GTR 2e tukevat peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Amazfit GTS 2 minissä tuettuja kuntoilumuotoja on 70 erilaista. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily- ja uintimuodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloja voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syvyyteen saakka. GPS- ja Glonass-paikannuksen ansiosta kellot mittaavat tarkasti liikutun matkan. Lisäksi kaikki mallit hyödyntävät Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmää.

Tehokkaalla BioTracker 2 -tekniikalla kellot mittaavat käyttäjänsä liikuntasuorituksia tarkasti. Sykemittauksen ansiosta on helppo seurata omia unitottumuksia, liikunnan rasitusta ja liikkumisen määrää. Kellot osaavat seurata myös stressitasoja ja happisaturaatiota. Älykkään Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmän ansiosta kellot seuraavat myös käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kellot osaavat synkronisoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti.

GTS2e

Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTR 2e -malleissa on myös kätevä salasanasuojaus. Kun kellon irrottaa ranteesta, se osaa lukita itsensä automaattisesti kätevällä salasanasuojauksella. Näin kellon tiedot ja ilmoitukset eivät näy muille.

Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2e mini -kellojen tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa kolmen viikon yhtäjaksoiseen käyttöön. Amazfit GTR 2e -kellossa virtaa riittää peräti 45 päivän käyttöön. Kellot on helppo ladata mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä laturilla.

Amazfit GTS 2 minin erikoisuutena on tuki Pomodoro ajanhallintamenetelmälle. Lisäksi kello tarjoaa käyttäjälleen hengitysharjoituksia. Siron trendikäs kello kykenee seuraamaan myös naisen ovulaatiokiertoa ja antaa näin arvokasta tietoa kehon toiminnasta.

GTS 2 mini

Kaikissa malleissa on myös langaton Bluetooth-yhteys, joiden ansiosta kellolla voidaan käyttää tiettyjä älypuhelimen ominaisuuksia, kuten vastata puhelimeen tai hallita musiikinkuuntelutoimintoja. Kellon liiketunnistin osaa myös kääntää näytön automaattisesti, joten se sopii hyvin käytettäväksi sekä oikeassa että vasemmassa kädessä.

Vallankumouksellisen materiaalin ja valmistusprosessin ansiosta kaikki kolme kelloa ovat erittäin kevyitä, niillä on painoa vain 20 – 32 grammaa. Tämä tekee kelloista erittäin mukavia käyttää treenatessa ja ne ovat huomaamatomia jopa nukkuessa.

Suositushinnat:
Amazfit GTS 2e: 129,90 euroa
Amazfit GTR 2e: 129,90 euroa
Amazfit GTS 2 mini: 89,90 euroa
Lisätietoa: amazfit.com

Katso alta esittelyvideot älykelloista: