Dreame Bot W10 -robotti-imuri saapuu Suomeen. Perinteisen imuroinnin ja moppaamisen lisäksi se osaa puhdistaa myös itsensä. Muotoilultaan imuri on epäsymmetrinen, minkä luvataan auttavan nurkkien siivoamisessa sivuharjaksen avulla.Lattian ja mattojen puhdistamisessa auttaa kaksi kookasta pyöröharjaa. Likaiselle ja puhtaalle vedelle on erilliset vesitankit.

Imutehoa laitteessa on 4 000 Pascalia. Imuteho säätyy automaattisesti – esimerkiksi matolla imuri lisää imutehoa pölyn ja muiden roskien irrottamiseksi matosta. Imuri jättää myös moppaamisen väliin matoilla ja kangaspinnoilla.

Käyttötiloja on kolme: imurointi, moppaus ja kokonaisvaltainen siivous. Anturiensa avulla imuri luo ympäristöstään kartan. Se pystyy tallentamaan muistiinsa kolme eri karttatasoa monikerroksisten asuntojen ja talojen puhdistusta varten. Sovelluksessa voi määrittää tiettyjä alueita talossa siivottavaksi useammin. Siinä voi määrittää myös kiellettyjä alueita. Imurin voi liittää myös älykotiin ja sitä voi komentaa äänikomennoilla.

Imuri on akkutoiminen, ja sen 6 400 milliampeeritunnin akun luvataan riittävän jopa 300 neliömetrin alalle. Akun varauksen lähestyessä loppuaan imuri hakeutuu lataukseen ja jatkaa latauduttuaan urakkaansa.

Mukana on telakka, joka lataa ja myös puhdistaa imurin. Sen alaosassa on pesutaso, jonka vesisuihkut pesevät imurin harjasosan. Harjasosat puhdistuvat pyöriessään, ja likainen vesi siirtyy lataustelakan likavesisäiliöön. Pesun jälkeen lataustelakka myös kuivaa harjakset, jolloin niihin ei pitäisi muodostua hometta.

Dreame on Xiaomi-ekosysteemiin kuuluva yhtiö, joka on erikoistunut robotti- ja varsi-imureihin. Sen hallussa on yli 150 imuriteknologian patenttia. Yhtiö on saanut osaamisestaan IF-, Reddot- ja CES-palkintoja.

Dreame Bot W10 -robotti-imuri on nyt saatavilla 799 euron hintaan. Saatavilla on muitakin imurimalleja parinsadan hintaluokasta alkaen.

www.vempaimet.fi/dreame

www.boston.fi