Hifiman on esitellyt uuden EF400 -dac/kuulokevahvistimen. Sen da-muuntimena on samainen Hifimanin oma R2R Himalaya kuin yhtiön kannettavissa soittimissakin. Se kykenee 24 bitin syvyyteen. Omalla kortillaan on ab-luokassa toimiva balansoitu vahvistinmoduuli, joka tarjoaa enimmillään 4,4 watin tehon. Virtalähde voi varustettu kookkaalla rengasmuuntajalla, mikä osaltaan selittäneekin kolmen kilon painon.

Etupaneelissa on neliasentoinen säätö vahvistustasolle sekä äänenvoimakkuuden säädin. Digisisääntuloina on usb-b ja usb-c. Optista sisääntuloa ei siis ole. Lähtöliitäntöjä taas on sitäkin enemmän: rca, xlr ja kuulokekäyttöön 3,5 mm miniplugi, 6,35 mm iso plugi, 4,4 mm balansoitu ja nelipinninen xlr.

Signaali-kohinasuhteeksi on ilmoitettu A-painotuksella 118 desibeliä (+/- 3 desibeliä). Kanavaerotteluksi kerrotaan 125 desibeliä ja linjaulostulon harmoniseksi kokonaissäröksi 0,002–0,004 prosenttia.

Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa.

www.hifiman.com

www.tur-pex.com