Hifimanilta mukana mm. Arya Organic (uutuus), Sundara Silver (uutuus) ja huippumalli Susvara. iFi Audiolta kuunneltavissa mm. Diablo 2 (uutuus), iCan Phantom ja Zen-mallistoa.

Arya Organic (uutuus) – Arya-sarjan hienostunein versio tähän mennessä ja useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön huipentuma. Upea hinta-laatusuhde, uudet Stealth-magneetit, uudelleen suunniteltu runko ja kaapelit. Ergonomiset ja mukavat päässä!

Sundara Silver (uutuus) – Suositun ja palkitun Sundara-kuulokkeen uusin versio – kevyet, mukavat magnetostaatit. HiFiMAN Advanced Technology elementeissä takaa erinomaisen suorituskyvyn erittäin ohuen kalvon ansiosta.

Susvara – Jos vain paras kelpaa, Hifiman Susvara -kuulokkeilla on kyky siirtää kuuntelija äänelliseen paratiisiin lempeällä ja sopusointuisella äänellään. Puhdas, särötön, dynaaminen ääni. Parempaa kuuloketta on vaikea löytää!

Diablo2 (uutuus) – Maailman ensimmäinen Bluetooth 5.4 ja AptX Losslessia tukeva kuulokevahvistin. Kokoluokkansa suorituskykyisin kuulokevahvistin 5180 mW:n teholla ja balansoidulla kaksoismonorakenteella. xMEMS-tekniikka, iEMatch, USB-C-tulo ja parannellut piirit.

iCan Phantom – Päivitetty versio Pro iCAN mallista. Täysin balansoitu, analoginen referenssitason kuulokevahvistin 15W/kanava teholla. Sisältää Pro iESL:n teknologiaa elektrostaattisille kuulokkeille.

Erikoistarjouksia Vain Tapahtumapäivänä
Älä missaa tilaisuutta hyödyntää erikoistarjouksia Hifimanin ja iFi Audion tuotteista. Päivitä audiovarusteesi tai löytää uusi suosikkikuulokkeesi huippuhintaan. Voit myös tuoda omat kuulokkeesi mukaan ja verrata niitä markkinoiden parhaimmistoon.

Tapahtumapäivänä paikalla on iFi Audion ja Hifimanin maahantuoja Jan Lundberg. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja löytämään uudet suosikki kuulokkeet.

www.kruunuradio.fi