Saksalainen hifi-valmistaja Vincent on esitellyt uuden integroidun SV-228 -vahvistimen Power Line -mallistoonsa. Se korvaa aikaisemman SV-227MK-mallin. Kyseessä on hybridivahvistin, jossa esivahvistin toimii putkilla ja päätevahvistin transistoreilla. Putkina on yksi kappale 6N4:ää ja kaksi ECC82:ta.

Etupaneelissa on aina yhtä vangitseva VU-mittari. Takapaneelissa on sisääntuloina kaksi linjatasoista RCA-paria, koaksiaalinen, optinen ja main in. Lähtöpuolelta löytyy pre out, rec out ja neljä paria kaiutinterminaaleja. Tehoa irtoaa 8 ohmin kuormalla 2 x 100 wattia ja 4 ohmin kuormalla 2 x 180 wattia.

Taajuusvasteen luvataan pysyttelevän 20 Hz – 20 kHz välillä +/- 0,5 desibelin haarukassa ja 20 Hz – 50 kHz välilläkin +/- 2 dB haarukassa. Signaali-kohinasuhteeksi ilmoitetaan > 90 desibeliä ja harmoniseksi kokonaissäröksi < 0,1 prosenttia. Digitaalisista formaateista tuettuina ovat wav, flac, ape, lpcm, mp3, aac, ac3 ja wma. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa. Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. www.vincent-tac.de

www.hifiplus.fi