IFA-messuilla on nähty usein myös todellisia innovaatioita. Tänä vuonna yksi esimerkki sillä saralla on kiinalaisen Xgimin Magic Lamp, jossa on kolme laitetta yksissä kuorissa.


Japanin-markkinoilla jo kotvan aikaa ollut mutta nyt Euroopassakin lanseerattu Xgimi Magic Lamp on kekseliäs kolme laitetta yhdessä -ratkaisu. Se on dlp-tekniikalla toimiva videoprojektori, bluetooth-kaiutin sekä kattovalaisin.

Valmistaja kertoo, että Magic Lampin projisointitekniikka pohjautuu nerokkaaseen, lähiheittoprojektoreista tuttuun tekniikkaan, joka sallii 100-tuumaisen kuvan siirron 32 asteen haarukassa metrin verran suuntaansa ilman, että laatu kärsii.

Magic Lampissa on Harman Kardonin virittämä äänentoisto sekä lukuisia Internet of Things -integrointimahdollisuuksia.

Xgimi Magic Lampin hinta- ja saatavuustiedot Euroopassa eivät vielä tätä kirjoitettaessa olleet selvillä.

Lisätiedot: Xgimi