NAD on esitellyt C 3050 LE -vahvistimen. Kyseessä on rajoitettuna ja numeroituna 1972 kappaleen eränä valmistettava retrohenkinen juhlamalli, jossa on LED-valaistut VU-mittarit ja pähkinäpuuviilulla viimeistelty kotelo.

Sisuksissa hyrrää kuitenkin tuoretta tekniikkaa, kuten korkearesoluutioista monihuonetoistoa tarjoava BluOS, MQA-tiedostotuki, Dirac-huonekorjain, AirPlay 2 ja kahteen suuntaan toimiva aptX HD:lla varustettu Bluetooth-yhteys.

Fyysisistä liitännöistä löytyy HDMI eARC, phono-sisääntulonlevysoittimelle ja kuulokeliitäntä dedikoituine vahvistimineen. Vahvistimena on NADin tuorein HybridDigital, joka tarjoaa sadan watin tehon kanavaa kohden. DA-muunninnon korkearesoluutioinen.

NAD C 3050 LE perustuu vuonna esiteltyyn 3030-vahvistimeen, joka tarjosi 30 wattia ab-luokassa. Mukana tulee aitoustodistus. Maailmanensi-iltansa vahvistin saa lokakuun puolivälissä. Jos LE-malli jää jostain syystä hankkimatta, ensi vuonna on luvassa pelkkä C 3050 -malli, jossa ei ole MDC2-moduulin tarjoamia BluOSia ja Diracia. Kyseisen moduulin kuitenkin saa ostettua erikseen.

Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole tiedossa.

nadelectronics.com

ak-hifisystems.fi