McIntosh on esitellyt MDA200 DACin. Erityistä laitteessa on se, että DAC-moduuli on päivitettävissä. Se on samainen DA2 Digital Audio Module kuin McIntoshin järeimmässä integroidussa MA12000-vahvistimessa ja C53-esivahvistimessa.

Esiasennetun moduulin DA-muunnin on kahdeksankanavainen ja 32-bittinen. Sen luvataan tarjoavan laajaa dynaamista aluetta ja vähäisempää harmonista kokonaissäröä. USB:n kautta toistaessa tuettuna on dsd512 ja 384 kilohertsin dxd, koaksiaalisten ja optisten sisääntulojen kautta puolestaan 24 bitin ja 192 kilohertsin pcm-toisto.

Etupaneeli on mustaa lasia ja varustettu valmistajan logolla sekä säätöpotikoilla. Digiliitäntöinä on kaksi koaksiaalista, kaksi optista, usb, HDMI ARC ja McIntoshin oma MCT. Lähdöt löytyvät balansoituina ja balansoimattomina. Laitteella on myös Roon Tested -sertifikaatti.

McIntosh MDA200:n hinta on Suomessa 5 690 euroa.

mcintoshlabs.com

simex.fi