Ranskalainen Devialet on esitellyt Dione-soundbaristaan ylellisen Opéra de Paris -version. Kuten nimi kertoo, kyseessä on yhteistyö Pariisin oopperan kanssa. Mustasta perusmallista poiketen erikoisversio on vaaleanruskea, ja sen keskipaneeli on somistettu 22 karaatin kullalla. Innoitusta Devialet on hakenut Opéra Garnierin sisustuksesta.

Erikoista Dione-soundbarien designissa on diskanttielementin sisältävä pallo, jota voi kääntää riippuen siitä, miten soundbar on sijoitettu. Ominaisuuslistalle kuuluu 5.1.2-kanavainen Dolby Atmos -toisto, HDMI 2.1-liitäntä äänen ARC- ja eARC-paluukanavilla sekä CEC:llä, Bluetooth 5.0, AirPlay 2. Sinällään ne eivät ole mitään erityisen poikkeuksellisia ominaisuuksia etenkään kalliimman pään soundbarissa, mutta sen sijaan 950 watin RMS-teho on harvinaisen tanakka.

Kultainen versio maksaa Suomessa 2 800 euroa, kun perusmallilla on hintaa 2 400 euroa.

devialet.com