Onko mielessä soundbarin tai aktiivikaiuttimen rakentaminen? Dayton Audiolla on tarjolla SBA302-BT -setti, joka sisältää nykyaikaisista aktiivikaiuttimista tutut liitännät ja ominaisuudet. Hallintapaneeli, liitännät/vahvistin ja infrapunavastaanotin sijaitsevat erillisissä moduuleissa, mikä antaa vapauksia kaiuttimen suunnitteluun.

Hallintapaneelissa on virtapainike, bluetooth-painike, sisääntulon valitsinpainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet. Liitäntäpanelissa on linjatasoinen sisääntulo sekä optinen ja HDMI ARC -liitännät esimerkiksi television liittämiseksi. Fyysisten liitäntöjen lisäksi mukana on Bluetooth 5.0 -vastaanotin.

D-luokassa toimiva vahvistin tarjoaa 2 x 30 wattia jatkuvaa tehoa pienessä koossa. Sen vähimmäisimpedanssi on neljä ohmia. Toiston ilmoitetaan yltävän 35 hertsistä 20 kilohertsiin. Laite tukee Dolby Digital -dekoodausta. Mukana tulee infrapunakaukosäädin. Laitteen saa myös tottelemaan esimerkiksi television kaukosäädintä.

daytonaudio.com