Italialainen highend-valmistaja Gold Note on esitellyt PH-1000 Lite -levysoitinetuasteen vinyylitoistoon vakavasti suhtautuville. Se on kuitenkin edullisempi ja kevennetty versio valmistajan PH-1000-lippulaivamallista.

Karvalakkimalliksi sitäkään ei voi sanoa, sillä mukana on kaksi balansoimatonta rca-sisääntuloa ja yksi balansoitu xlr-sisääntulo. Taajuuskorjaimen käyriä on tarjolla kaikkiaan 36 kappaletta, muun muassa RIAA, Capitol, Columbia/CBS, Deutsche Grammophon, Decca London USA, Decca London UK, Decca Mono 78rpm, Epic, HMW, Mercury, RCA Victor, Philips, Elektra, L’Oliseau-Lyre ja Parlophone.

Laitteella hoituu niin stereo- kuin mono-levyjen toisto. Jännitevahvistus on säädettävissä 31 desibelin ja 74 desibelin välillä, kuormaimpedanssi 10 ohmin ja 100 kilo-ohmin välillä ja kapasitanssi 100 pikofaradin ja 1000 pikofaradin välillä. Tarjolla on on myös infraäänisuodin matalien jyrinöiden leikkaamiseksi pois.

Lähtöinä on rca ja xlr, 6,3 millimetrin kuulokeliitäntä a-luokan vahvistuksella sekä lähtö Tube-1006-putkimoduulia varten. Täysversioon verrattuna mukana ei ole rajattomia eq-käyriä, ulkoista kuormaa, vasemman ja oikean kanavan vaihtoa tai a-luokan esivahvistinastetta.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

goldnote.it

mapitare-electronics.fi