Pro-Ject on esitellyt uuden Stereo Box DS3:n. Edeltävään Stereo Box DS2:een verrattuna vahvistinpuoli on saanut teknisiä parannuksia ja lisää tehoa. Mukana on nyt myös Bluetooth 5.0 -yhteys höystettynä aptX-, aptX HD- ja A2DP-koodekeilla, ja kaukosäädin kuuluu pakettiin.

Analogisia liitäntöjä on pieneksi laitteeksi melko mukavasti. Mukana on kolme linjatasoista rca-sisääntuloa. Phono-sisääntulo tukee niin mm- kuin mc-äänirasioita. Digisisääntuloja ei ole mukana, joten esimerkiksi television liittäminen ei suoraan onnistu. Linjalähdöt puolestaan löytyvät subbarille tai ulkoiselle päätteelle – niin kiinteällä kuin säädettävällä voimakkuussäädöllä. Trigger-liitännät ovat niin sisään kuin ulos. Analoginen äänenvoimakkuudensäädin on moottoroitu.

Kaiuttimet pystyy liittämään banaaniplugeilla, haarukkaliittimillä tai paljaalla johdolla. Pääte noudattaa kaksoismonorakennetta. Tehoa valmistaja ilmoittaa 2 x 150 wattia neljän ohmin kuormalla tai 2 x 80 wattia kahdeksan ohmin kuormalla. Vahvistimessa on myös kuulokelähtö, jonka tehoksi ilmoitetaan 2 x 450 milliwattia 32 ohmiin.

Kotelo on alumiinia, minkä luvataan suojaavan ulkoisilta häiriöiltä. Stereo Box DS3 valmistetaan käsin Euroopassa. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa. Erikseen voi hankkia magneettikiinniteiset sivupaneelit, joissa vaihtoehtoina on pähkinä, ruusupuu ja eukalyptus.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

project-audio.com/en/

ak-hifisystems.fi