Denon on esitellyt uuden DNP-2000NE -verkkosoittimen. Se on varustettu HEOS-monihuonejärjestelmällä, joka tarjoaa pääsyn myös kattavaan valikoimaan suoratoistopalveluja. Mukana ovat lisäksi Bluetooth ja Airplay 2, joiden avulla ääntä saa toistettua esimerkiksi tietokoneelta tai puhelimesta.

Laite ei tyydy pelkkiin verkkotoisto-ominaisuuksiin, vaan tarjolla on hdmi cec esimerkiksi television liittämistä varten, usb-b-liitäntä tietokoneen liittämiseksi, kaksi optista sisääntuloa ja yksi koaksiaalinen. Soitin toimii siis myös dacina.

Lähtöinä on kiinteä ja säätyvä analoginen linjalähtö, joten aktiivikaiuttimet voi liittää laitteeseen suoraan. Kuulokkeita varten on oma lähtönsä ja vahvistuksen säätömahdollisuus. Optinen ja koaksiaalinen lähtö mahdollistavat ulkoisen da-muuntimen käytön. Lisäksi on vielä ethernet-liitäntä langallista verkkoyhteyttä varten.

Laite yltää korkearesoluutioiseen toistoon neljän ES9018K2M-muunninpiirin voimin. Dsd-toistossa näytteenottotaajuus on maksimissaan 11,2 megahertsiä ja pcm-toistossa maksimilaatu on 32 bittiä ja 384 kilohertsiä.

Värivaihtoehdot ovat musta, hopea ja Denonin 110-vuotisjuhlien kunniaksi grafiitti. Kahdella ensimmäisellä on hintaa 1599 euroa ja erikoisversiossa 1799 euroa. Suomessa soitin tullaan näkemään kesäkuun aikana.

denon.fi