TCL, yksi maailman suurimmista kulutuselektroniikan ja televisioiden valmistajista laajentaa valikoimaansa yhä isompiin kokoluokkiin ja myös lukuisilla uusilla MiniLED -tekniikkaa käyttävillä malleilla. Ja ennen kaikkea kohtuuhintaan.


Upea C84-MiniLed-mallisto aina 85-tuumaan saakka

Malliston huipulla on C84-sarja (myös nimellä C845). C84-mallisto käyttää 144 Hz virkistystaajuuteen yltäviä 4K QLED MiniLED -paneeleita ja Full Array Local Dimming (FALD)-tekniikkaa tarjoten myös tuen HDR10+:lle, Dolby Visionille sekä Dolby Vision IQ:lle. Näytön suurin kirkkaus on jopa 2000 nittiä. Uuden AiPQ Processor 3.0:n luvataan parantavan kuvan laatua entisestään.

TCL C84-mallisto on suunnattu sekä elokuvien katselijoille että erityisesti pelaajille. Game Master Pro 2.0, VRR ja FreeSync Premium Pro, ALLM:n -tekniikoiden ja 240 Hz:n pelikiihdyttimen luvataan tuottavan parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja säädettävyyden. 2.1-kanavainen ONKYO-äänijärjestelmän luvataan tarjoavan myös upean äänikokemuksen.

Mallistossa koot: 55-, 65-, 75- ja 85-tuumaa. Hinnat: noin 1500 – 2800 euroa.

Lisätietoja ja kattavat tekniikkaselostukset C84-mallistosta TCL:n nettisivuita


“Pelioptimoitu” C74 -mallisto myös 98-tuumaisena

C74 -malleissa käytetään 144 Hz:n 4K QLED-paneeleita ja Full Array Local Dimming (FALD) -teknologiaa jopa 1000 nitin HDR-kirkkaudella. AiPQ 3.0 -prosessori, 4K HDR Pro 1000 ja 144 Hz Motion Clarity Pro -teknologioiden luvataan tarjoavan eloisat värit ja sulavan liiketoiston.
TCL:n Game Master Pro 2.0 tarjoaa erilaisia työkaluja pelikokemuksen parantamiseksi, kuten Shadow Enhancement, VRR ja ALLM, sekä 240 Hz:n pelikiihdyttimen ruudunpäivitysnopeuden lisäämiseksi. Laitteessa on liitäntöinä neljä HDMI 2.1 -porttia, HDMI eARC ja USB 2.0. Lisäksi televisiossa on kaksi sisäänrakennettua 15W kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmosia ja DTS Virtual:X:ää.

Mallistossa koot: 55-, 65-, 75-, 86- ja 98-tuumaa. Hinnat: 1000-2500 euroa ja 98-tuumaisen hinta noin 4900 euroa.

Lisätietoja ja kattavat tekniikkaselostukset C74 mallistosta TCL:n nettisivuita


Edullinen C64-mallisto: 85-tuumaa alle 2000 eurolla

C64 -malliston 4k QLED-televisioiden natiivi virkistystaajuus 60 Hz ja Motion Clarity -teknologia takaa valmistajan mukaan sulavamman kuvan. Quantum Dot -teknologia ja HDR PRO tuottavat kirkkaat värit ja näytön kirkkaus on jopa 450 nittiä. Laite tukee Dolby Visionia ja DTS Virtual:X:ää HDR10+:n lisäksi.

Pelaamista varten C64-malleissa on Game Master 2.0, AMD FreeSync ja Auto Low Latency Mode (ALLM). TCL:n 120 Hz DLG (Dual Line Gate) -teknologia, joka käyttää algoritmeja virkistystaajuuden optimointiin ja viiveen pienentämiseen. On kuitenkin huomionarvoista, että tämä rajoittaa resoluution 1080p:ksi.

Mallistossa laaja kokovalikoima alkaen 43-tuumasta aina 85-tuumaan saakka. Hinnat: 400-2000 euroa

Lisätietoja ja kattavat tekniikkaselostukset C64-mallistosta TCL:n nettisivuita


Kaikissa malleissa on Google TV, joka tarjoaa pääsyn useisiin sovelluksiin ja suoratoistopalveluihin kuten Disney+, Netflix ja Yle Arena. Voit myös lähettää sisältöä matkapuhelimelta televisioon Chromecastin avulla televisioon voidaan lähettää sisältöä suoraan älypuhelimesta. Televisiota voi ohjata myös Google Assistant -äänikomennoilla.