TCL jatkaa asemansa vahvistamista televisioalalla Pohjoismaissa ja voitti ElektronikkBransjenin vuoden TV:n TCL C84 -sarjalla. Ljud och Bildin edullisten 75-tuumaisten ryhmätestissä TCL:n QLED870 erottuu testin parhaana arvosanalla 6/6 ja vuoden parhaan television palkinnolla 2023-2024.

C84-sarja voitti Elektronikkbransjenin “Vuoden TV 2023-2024” -palkinnon:
Perinteisesti tänä vuonna ammattilehti ElektronikkBransjen on jälleen yhteistyössä kaupan alan asiantuntijoiden kanssa nimennyt vuoden tuotteen 15 kategoriassa. Vuoden TV -kategoriassa TCL:n C84-sarja vie pokaalin kotiin tänä vuonna. Palkinnon kriteerien mukaan sillä on ollut oikeat tuoteominaisuudet, jotka ovat tuoneet markkinoille jotain uutta ja saavuttaneet odotetun korkean suosion norjalaisten kuluttajien keskuudessa. C84-sarjassa on vaikuttavat tekniset tiedot yhdistettynä houkuttelevaan hintapisteeseen: 4K-resoluutiolla Mini-LED yhdistää Full Array Local Dimming -himmennyksen QLEDiin, ja yhdessä 144 Hz:n Motion Clarity Pron, HDR10+:n, Dolby Visionin ja Dolby Vision IQ:n kanssa tämän pitäisi tuottaa hyvä kirkkaus, laaja väriavaruus ja terävä kontrasti sekä runsaasti yksityiskohtia. Onkyo-äänijärjestelmä ja Dolby Atmos takaavat erinomaisen äänenlaadun, ja sisäänrakennetulla Chromecastilla ja Google Assistantilla varustettu Google TV tarjoaa loputtomasti viihdettä. Ominaisuudet, kuten Game Master Pro 2.0, 240 Hz: n pelikiihdytin ja 144 Hz: n VRR, tekevät televisiosta myös sopivan pelaamiseen. Saatavana 55, 65, 75 ja 85″ koossa.

Lue lisää palkinnosta täältä.


QLED870 testin paras huippuarvosanoilla
“Loistava kuvakone” on TCL: n QLED870 tuomio, kun Ljud och Bild testaa edullisia 75-tuumaisia televisioita. EISA-palkinnon voittajalla on QLED870 kaikkea – 4K QLED TV, jossa on suora LED-taustavalaistus ja paikallinen himmennys. Se on erinomainen hyvällä formaattituella, mukaan lukien HDR10+ ja Dolby Vision sekä elokuville, sarjoille että peleille, ja käsittelee jopa 144 Hz: n kuvataajuutta. QLED870 on myös oma pelitila, Game Master Pro. TCL: n malli on ensimmäisellä sijalla ja on testin paras tuomiolla:

TCL tekee vaikutuksen erittäin kirkkaalla ja kontrastisella kuvalla, joka ylittää selvästi kilpailijat tässä testissä. QLED870 on loistava kirkkaus ja värintoisto, mutta onnistuu myös yhdistämään sen tarkkaan paikalliseen himmennykseen, jolla on todella kyky tuoda esiin yksityiskohdat erityyppisissä videomateriaaleissa. Tuloksena on kuva, joka todella “ponnahtaa” parhaiden tuotantojen kanssa! Yhdessä fantastisen Google-käyttöliittymän kanssa TCL QLED870 purjehtii luokkansa selkeänä parhaana ja vaatii ansaitun testivoiton. Erittäin hyvä ostos!

Lue lisää palkinnosta täältä.


TCL pysyy vahvana jumbo-TV-segmentissä
Yksi segmentti, joka jatkaa kasvuaan pohjoismaisilla TV-markkinoilla, on jumbokoko, jonka näytöt ovat vähintään 85 tuumaa.

“Kiinnostus ja kysyntä suurempia tv-ruutuja kohtaan kasvaa edelleen Pohjoismaissa. Filosofiamme on, että sinun pitäisi pystyä päivittämään suurempaan televisioon kohtuulliseen hintaan tinkimättä kuvanlaadusta ja TV-kokemuksesta. Juuri voittamamme palkinnot ovat kaksi todella hienoa todistetta siitä, että meillä on siihen tarvittavat tuotteet”, sanoo TCL Nordicin maajohtaja Johan Huss.

TCL on edelleen vahva täällä, ja sillä on useita tulevia malleja, joita odottaa pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä.

  • TCL P745, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä
  • TCL MQLED80, 75, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä
  • TCL C955, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä loppuvuodesta
  • TCL X955, 75, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä loppuvuodesta

tcl.com