Goldmund, arvostettu sveitsiläinen äänentoistovalmistaja, esittelee uuden CD-soittimensa EIDOS SACD:n. Uusi soitin on kompakti ja edullisempi versio Eidos Reference -soittimesta. Eidos SACD asettaa uudet huippuluokan standardit äänentoiston alalla, huippuluokan ominaisuuksillaan ja vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllään.

Edellisen SACD-mallin Eidos Reference jatkoksi Goldmund tarjoaa CD-soittimensa jatkokehitystä. Edeltäjänsä tavoin EIDOS SACD -soittimella voidaan toistaa sacd-, cd-, cd-r-, cd-rw- sekä dvd-r-formaatin levyjä, mutta myös pcm 384KHz / dsd512 tietokoneeseen usb-tulon kautta kytkettynä. Lähdöistä löytyy rca-, xlr-, koaksiaali- ja optiset liitännät esivahvistimen, prosessorin tai integroidun vahvistimen lisäämistä varten.

Eidos SACD on jo vuosien ajan omaksunut Goldmundin insinööritiimin uraauurtavien teknologioiden hallinnan, audiovisuaalisen laadun huippuluokan saavuttamiseksi. Eidos SACD säilyttää ainutlaatuisen harmaan viimeistelynsä ja estetiikkansa, ja siinä on sama äänikortti kuin isoveljessään sekä uusi etupaneeli, jossa on ohjauspaneeli. Näin ollen sveitsiläinen valmistaja tarjoaa entistä kompaktimman laitteen, joka on suunniteltu parantamaan tilan ergonomiaa ja välttämään kaikenlaisia kompromisseja. Soitin on 44 cm leveä, 18 cm korkea ja 37 cm syvä, ja painaa 20 kg Eidos Referencen 110 kg:n sijaan.

Eidos SACD tarjoaa sekä digitaaliset että analogiset ulostulot takaosassa, joka lisää räätälöintiä ja tarkkuutta. Näihin ulostuloihin voidaan liittää monenlaisia audiolaitteita, kuten esivahvistin, digitaalinen ääniprosessori tai integroitu vahvistin. Goldmundin insinöörit suunnittelivat laitteessa käytettävissä olevan rajallisen tilan huomioon ottaen tuotteen eri osien välille suojausratkaisun saumattoman harmonisoinnin ja teknisen toimivuuden varmistamiseksi.

Tämä suojaus varmistaa, että tuotteen eri osien, kuten äänikortin ja virtalähteen, välillä ei esiinny häiriöitä. Eidos SACD on entistä kompaktimpi ja tarjoaa entistä parempaa laatua kuin vanhat CD/SACD-soittimet. Yrityksemme suunnittelema uusi teknologinen saavutus high-end-äänentoiston maailmassa. Tutkimus- ja kehitysosaston insinööritiimimme pyrkii aina parantamaan tuotteidemme suorituskykyä, jotta voimme jatkaa tulevaisuuden tuotteiden linjaa.

Eidos Reference SACD maksaa hulppeat 180 000 euroa ja hintapyyntö pikku-Eidos SACD:sta on alle 90 000 euroa.

Goldmund on vuonna 1978 perustettu yritys, joka valmistaa huippuluokan kotiäänentoistolaitteita Genevessä, Sveitsissä. Yritys on luonut erinomaisen maineen legendaarisilla tuotteilla, kuten Apologue-kaiuttimilla, joita esiteltiin MoMA:ssa vuonna 1988 niiden hienon nykyaikaisen muotoilun vuoksi. Goldmundin tavoitteena on muuttaa musiikkilevyt konsertin kaltaiseksi kokemukseksi. Toista jokainen kappale tarkasti alkuperäisen äänitteen mukaisesti, kuten artisti on tarkoittanut, ilman lisättyjä efektejä tai vääristymiä.

goldmund.com