BenQ on juuri esitellyt uuden GV31-kannettavan projektorin. BenQ GV31 on osa BenQ:n monipuolista valikoimaa innovatiivisia ja tehokkaita digitaalisia lifestyle-tuotteita. GV31 tarjoaa Full HD 1080p kuvan.

BenQ:n toimitusjohtaja Conway Lee kertoo, että uusi projektori yhdistää ainutlaatuisen kattoprojisointikyvyn, sertifioidun Android TV:n sekä huippuluokan audiovisuaalisen suorituskyvyn. GV31 mullistaa tavan, jolla käyttäjät nauttivat suosikkisisällöstään kotona. BenQ:n kattoprojektorivalikoima tunnetaan korkeasta audiovisuaalisesta laadusta, ja GV31 ei ole poikkeus. Projektori tarjoaa CinematicColor-asiantuntemuksen ja se on merkittävä parannus edelliseen GV30-malliin verrattuna.

BenQ GV31 -projektori on varustettu kääntyvällä kattoprojisointisuunnittelulla, automaattitarkennuksella, automaattisella keystone -korjauksella ja monilla muilla toiminnoilla, jotka takaavat maksimaalisen katselumukavuuden kotona. Projektori tarjoaa jopa 16W:n 270 asteen 2.1-kanavaisen äänenlaadun. Projektoria voi käyttää myös langattomana Bluetooth-kaiuttimena. Akunkesto on erinomainen, sillä projektori tarjoaa jopa 3 tuntia videotoistoa tai 6 tuntia äänen toistoa.

BenQ GV31 -kattoprojektori tarjoaa elämyksellisen käyttökokemuksen, kun suoratoistat sisältöä, katsot videoita tai kuuntelet suosikkimusiikkiasi. Se sopii myös erinomaisesti pelaamiseen. GV31:ssä on USB-C-liitäntä sisällön siirtämiseen sekä DisplayPort-ulostulo (DP Alt Mode) ja Power Delivery (PD) -liitännät. Tämän ansiosta voit katsoa sisältöä eri kulmista ja projektorin voi sijoittaa kätevästi kattoon tai sopivaan nurkkaan huoneessa.

BenQ GV31 -videoprojektorin hinta ja saatavuus ei ole vielä tiedossa.

benq.com