Ympäristöystävällisyys mielessä House of Marley on tuonut markkinoille Stir It Up Lux Bluetooth -levysoittimen. Tämä uusi levysoitin pyrkii mullistamaan tavan, jolla nautimme vinyyleistä, samalla minimoimalla sen vaikutuksen ympäristöön. Tarkkaan valittujen ekologisten materiaalien, kuten bambun, korkin ja kierrätettävän lasin, ansiosta Stir It Up Lux on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä levysoittimista.

Stir It Up Luxin silmiinpistävin ominaisuus on sen suunnittelu, joka heijastaa House of Marleyn sitoutumista kestävyyteen. Levysoittimessa on sisäänrakennettu kytkettävä fonoesivahvistin yhdessä monipuolisen 3,5 mm aux-lähdön ja RCA-fono/linjalähdön kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman integroinnin vahvistimiin tai aktiivikaiuttimiin. Lisäksi Bluetooth 5.3 -tuki mahdollistaa käyttäjille langattoman toiston suosikkiäänikuulokkeidensa tai kaiuttimiensa kautta.

House of Marley ei ole jättänyt mitään sattuman varaan varmistaessaan mahdollisimman aitoa ja puhdasta kuuntelukokemusta. Levysoitin tukee sekä 45 että 33 RPM nopeuksia mahdollistaen erilaisten toistovaihtoehtojen käytön. Ominaisuuksina löytyy myös antiskid-mekanismi ja vastapaino, jotka mahdollistavat hienovaraiset säädöt äänen laadun optimoimiseksi.

House of Marley ei ole yksin pyrkimyksissään ympäristöystävällisyyteen hifi- ja levysoitinmaailmassa. Myös muut yritykset, kuten Rega, omaksuvat ympäristöystävällisempiä materiaaleja tukemaan kestävyyttä.

Stir It Up Lux on nyt ostettavissa hintaan $400. Hinta euroina ei ole vielä tiedossa.

thehouseofmarley.co