Nokia-puhelimia ja lisävarusteita valmistava HMD esittelee uudet Nokia Clarity Earbuds 2+ -vastamelukuulokkeet kolmessa värissä. Kuuntele ilman hälyä jopa seitsemän tuntia yhdellä latauskerralla – pidä hyvä meno korvissasi ja huono melu poissa.

Vastamelukuulokkeet on valmistettu 60 % kierrätetystä muovista ja ne latautuvat kätevästi latauskotelossa, joka tarjoaa yhteensä jopa 35 tuntia latausaikaa. Nappikuulokkeet ovat roiskekestäviä IPX4-luokituksen ansiosta, eli ne kulkevat hyvin mukana sadesäässä tai hikitreenissä. Qualcomm® S3 Sound -alustalla ja Qualcomm® aptX™ -tekniikalla varustetut kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa värissä – pinkkinä, lilana ja harmaana. Värit ovat yhteensopivat tyylikkään Nokia G42 5G -älypuhelimen sävyjen kanssa.

Edistyneen tekniikan, kuten kaksoismikrofonin, ENC-vaimennuksen ja Qualcomm® cVc™ -teknologian ansiosta äänesi kuuluvat selkeästi etäkokouksissa ilman, että naapurisi remonttiäänet kaappaavat huomion. Vähemmän kohinaa, vähemmän viivettä – nauti pelaamisesta ja videoiden suoratoistosta Low Latency Mode -tilan ja aptX:n parannetun langattoman äänenlaadun avulla. Olet synkronoituna sisältösi ja vastustajiesi kanssa.

Nokia Clarity Earbuds 2+ -nappikuulokkeet kestävät jopa seitsemän tuntia vastameluvaimennettua käyttöä yhdellä latauksella. Lataus onnistuu langattomassa latauskotelossa, joka tarjoaa jopa 35 tuntia lisää toistoaikaa. Parin muodostaminen laitteidesi kanssa on helppoa Google Fast Pair:in ansiosta (yhteensopiva Android™ 6.0:n tai uudemman version kanssa). Lisäksi monipisteyhteyden ansiosta voit vaihtaa kahden laitteen välillä helposti.

Nokia Clarity Earbuds 2+ nappikuulokkeet ovat saatavilla väreissä pinkki, lila ja harmaa Nokian puhelinten verkkokaupasta hintaan 79,90 euroa.

nokia.com