Sonos, alun perin kaiuttimistaan tunnettu yritys, laajentaa tuotevalikoimaansa keväällä 2024 esitellen ensimmäiset pitkään huhutut kuulokkeensa, joilla on koodinimi Duke. Bloombergin Mark Gurmanin mukaan kuulokkeet ovat over-ear-mallin sankakuulokkeet, kilpaillen Bosen, Sonyn ja Applen AirPods Max -kuulokkeiden kanssa.

Sonosin kuulokkeet saapuvat markkinoille maaliskuussa, ja niiden odotetaan maksavan Yhdysvalloissa 400-500 dollaria. Mustana ja valkoisena saatavilla olevat kuulokkeet integroituvat muihin Sonos-laitteisiin ja tarjoavat ääniohjauksen äänentoiston hallintaan. Sonos harkitsee myös täyslangattomien nappikuulokkeiden lanseerausta, mutta tämä suunnitelma on vielä varhaisessa vaiheessa.

Lisäksi Sonos aikoo uudistaa tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille uusia vahvistimia, kattoon upotettavia kaiuttimia sekä korkeamman hintaluokan soundbareja televisiokäyttöön. Päivitetty Roam-kaiutin, uusi Era 100 -kaiutin yrityksille ja subwoofer-kaiuttimet ovat myös odotettavissa.

Sonos suunnittelee myös videopalvelun ja television lisälaitteen julkistamista vuoden 2024 lopulla tai vuoden 2025 alussa. Koodinimellä Pinewood kulkeva laite mahdollistaa suoratoistosisältöjen katsomisen televisiolla ja toimii keskuslaitteena muille Sonos-laitteille. Raportin mukaan laitteen käyttöjärjestelmä perustuu Androidiin.

sonos.com