Sonos on julkistanut päivitetyn version suositusta kannettavasta kaiuttimestaan. Uusi Roam 2 on nyt saatavilla Sonosin verkkokaupassa 199 euron hintaan.

Roam 2 on paranneltu versio alkuperäisestä Roam-kaiuttimesta ja se tarjoaa monia merkittäviä uudistuksia. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sujuvammat säätömahdollisuudet ja aikaisempaa vaivattomampi sekä nopeampi asennus. Roam 2 tuottaa yllättävän vahvaa ja yksityiskohtaista ääntä sekä syvää bassoa, jota yleensä odottaisi vain suuremmilta kaiuttimilta.

Kaiuttimen muotoilua ja käyttöliittymää on paranneltu, ja siinä on erilliset virta- ja Bluetooth-painikkeet, jotka helpottavat käyttöä. Roam 2 voidaan ottaa käyttöön välittömästi yhdistämällä se puhelimeen Bluetoothin kautta, joten erillistä WiFi-yhteyttä ei tarvita. Kaiuttimen voi kuitenkin liittää myös kodin WiFi-verkkoon ja osaksi muuta Sonos-järjestelmää.

Automaattinen Trueplay-viritys varmistaa aina parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen sekä Bluetooth- että WiFi-yhteyksissä. Lisäksi kaiuttimen akunkesto on vaikuttavat 10 tuntia yhdellä latauksella.

Roam 2 on pölyn- ja vedenkestävä, sillä on IP67-luokitus, joten se kestää hyvin roiskeita, likaa ja vaihtelevia lämpötiloja. Uusi Roam 2 on saatavilla viidessä värissä: Olive, Sunset, Wave, musta ja valkoinen.

Tutustu tarkemmin Sonosin verkkokaupasta.