Philips esitteli äskettäin vuoden 2024 OLED TV -mallistonsa, esitellen useita uusia malleja parannetuilla ominaisuuksilla. Merkittäviä lisäyksiä ovat OLED+959, OLED+909 ja OLED809, joista kukin tarjoaa erilaisia teknisiä ominaisuuksia eri kuluttajapreferensseihin.

OLED+959 – Lippulaivamalli
OLED+959 erottuu lippulaivamallina, jossa on jalusta ja ohut kaiutinbaari integroituna TV:n päärunkoon. B&W äänijärjestelmä tarjoaa 5.1.2 kanavaa ja 102W tehoa, tarjoten immersiivisen äänielämyksen. Ambilight Plus -ympäristövalaistusjärjestelmässä on useita linssejä, jotka on sijoitettu LED-valoihin, luoden dynaamisen ja suuremman kokonaiskehän parannetulla resoluutiolla.

Kuvalaadun osalta OLED+959 hyödyntää LG Displayn toisen sukupolven MLA OLED -paneelia yhdessä ‘META 2.0 Multi Booster -algoritmin’ kanssa, saavuttaen jopa 3000 nitin kirkkauden. ‘8th Gen P5 AI Dual Engine’ -prosessori tehostaa HDR-optimointia ympäröivän valon tasoon, terävyyttä ja käsittelee kaistanleveyden puutteita heikkolaatuisessa sisällössä. Pelaajat arvostavat 144Hz-signaalitukea, VRR:ää, ALLM:ää ja uutta Game Bar -ominaisuutta nopeisiin, pelikohtaisiin säätöihin. OLED+959 on saatavilla ainoastaan 65-tuumaisena.

OLED+909 – Uusi MLA tekniikkaa
Kuluttajille, jotka haluavat toisen sukupolven MLA-tekniikan joillakin pienemmillä muutoksilla, OLED+909 tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon. 3000 nitin kirkkauden, B&W:n 3.1-kanavaisen äänijärjestelmän (81W) ja samojen pelaamiseen liittyvien ominaisuuksien avulla OLED+909 tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn ja kohtuullisen hinnan. Vaikka se ei sisällä Ambilight Plus -järjestelmää, se tuo takaisin neljän sivun Ambilightin vaikuttavaan visuaaliseen kokemukseen. OLED+909 on saatavilla kesäkuussa kokoissa 55, 65 ja 77 tuumaa.

OLED809 – Perus OLED-malli
Asetettuna ydin-OLED-malliksi vuodelle 2024, OLED809 kilpailee LG C4:n kanssa. Ilman MLA-tekniikkaa siinä on uusi ‘korkeamman lähdön’ OLED EX -paneeli, joka saavuttaa huippukirkkauden 1300 nittiä. 8th Gen P5 AI -siru mahdollistaa pelaamista tukevat ominaisuudet. 800-sarjan OLED sisältää Philipsin oman 2.1-kanavaisen äänijärjestelmän (50W 42-tuumaiselle mallille ja 70W muille kokoille) ja kolmipuolisen Ambilightin. OLED809 tulee saataville toukokuussa koossa 42, 48, 55, 65 ja 77 tuumaa.

Uusien mallien hintoja ei ole vielä ilmoitettu. Philips pyrkii tarjoamaan kattavan valikoiman OLED-televisioita erilaisille kuluttajien mieltymyksille ja katselutarpeille.

philips.fi