Sennheiser on julkistanut upouudet avoimet referenssitason HD 490 PRO -studiokuulokkeet, jotka on suunniteltu erityisesti äänituotantoon sekä äänen miksaukseen ja masterointiin. Dynaamiset kuppimallin kuulokkeet tuottavat erittäin tarkan äänen sekä hyvin laajan ja realistisen äänikuvan. Äänen ensiluokkainen tarkkuus ja laajuus mahdollistavat tarvittavan läpinäkyvyyden, jotta tuottajat, miksaajat, masteroijat ja muusikot voivat tehdä kriittisiä miksauspäätöksiä ja ratkaista mahdolliset panorointiin liittyvät ongelmat luottavaisin mielin.

HD 490 PRO maksaa 399 euroa ja sisältää kaksi erilaista sarjaa korvapehmusteita (miksaus ja tuottaminen), 1,8 metrin kuulokkeen kaapelin ja dearVR MIX-SE -lisenssin. HD 490 PRO Plus, joka maksaa 479 euroa, sisältää lisäksi 3 metrin kaapelin, kuljetuslaukun ja ylimääräisen kangaspääpehmusteen. Kaikki Plus-lisävarusteet ovat saatavilla myös erikseen.

www.sennheiser.com