System Audio on julkaissut uuden Signature-sarjan, joka sisältää edullisia passiivikaiuttimia sekä stereo- että kotiteatterikäyttöön. Kuuden vuoden tuotekehitystauon jälkeen yritys on lanseerannut sarjan, joka koostuu neljästä kaiuttimesta ja yhdestä subwooferista. Tuotteet on suunniteltu monipuoliseen musiikinkuunteluun ja kotiteatterikokemuksiin, yhdistäen kompaktin muotoilun ja esteettisen viimeistelyn.

Signature 40 on kompakti kaiutin, joka on suunniteltu soveltumaan esteettisesti ja toiminnallisesti monenlaiseen tilaan. Tuote tulee markkinoille touko-kesäkuussa 1 999 euron hintaan per pari.

Pienikokoisempi Signature 5 on suunnattu tarjoamaan inspiroiva äänenlaatu hifi-harrastajille. Sen myyntihinta on arvioitu 999 euroksi per pari, ja se on saatavilla myös touko-kesäkuussa.

Signature 10 on keskikaiutin, joka on varustettu integroiduilla kannakkeilla mahdollistaen käytön etu- tai takakaiuttimena kotiteatterijärjestelmissä. Tämän mallin odotetaan saapuvan myyntiin kesällä 2024, hintaan 699 euroa kappale.

Seinälle asennettava Signature 6 soveltuu stereo- ja kotiteatterikäyttöön, mukaan lukien Dolby Atmos -kokoonpanot. Se on hinnoiteltu 799 euroon per pari ja tulee saataville kesällä 2024.

Sarjan subwoofer, Signature 8, on varustettu kahdella 8 tuuman bassoelementillä ja 600 watin vahvistimella. Tämän 20 kiloa painavan subwooferin hinta on 1 099 euroa ja se on saatavilla kesällä 2024.

Kaikki Signature-sarjan kaiuttimet ovat saatavilla mustana tai valkoisena satiiniviimeistelynä, tarjoten tyylikkään lisän kodin äänijärjestelmään.

system-audio.com