SVS on esitellyt uuden lippulaivakaiutinsarjansa; Ultra Evolution. Sarja paljastaa viimeisimmät edistysaskeleet audio-suunnittelussa valmistajalta, joka on tunnettu korkean suorituskyvyn kaiuttimista ja audiolaitteista. Sarjaan kuuluu seitsemän kaiutinmallia, mukaan lukien kolme lattiakaiutinta, kaksi hyllykaiutinta, 3-tie keskikaiutin ja Ultra Elevation -kaiutin, joka on suunniteltu “korkeusefekteille” ja Atmos surround-äänelle.

Ultra Evolution -sarjan suunnittelussa korostetaan teknistä innovaatiota, erityisesti elementtien ja kaiutinkotelon suunnittelussa sekä komponenttien materiaaleissa. Erityisesti huomiota on kiinnitetty vaihevirheisiin kotelon suunnitelussa.

Huomioitavaa on myös uudet alumiinidome-diskantit, jotka on valmistettu teknologialla, joka parantaa diskantti jäykkyyttä ja akustisia ominaisuuksia, laajentamalla taajuusvastetta kuuloalueen yläpuolelle, ilman vääristymiä.

Ultra Evolution -sarja tuo myös uuden lähestymistavan wooferin suunnitteluun lattiakaiuttimissaan, hyödyntäen SVS:n subwoofer-osaamisesta. Siinä on kaksi vastakkain asetettua aktiivista wooferia voimatasapainotetussa järjestelyssä, joka tuottaa tasapainoisen ja tarkan matalien taajuuksien toiston.

Sarjan keskiääni- ja bassokaiuttimissa käytetään lasikuitukomposiittikartioita niiden jäykkyyden ja massan suhteen ansiosta, mikä edistää dynaamista ääntä ja sävytarkkuutta. Kaiuttimet on suunniteltu erillisillä sisäisillä kammioilla keskiäänielementeille, kaikukotelon resonanssin estämiseksi ja selkeän äänen toistamiseksi.

Rakenteeseen sisältyvät tarkkuusvaletut, alumiiniseoksesta valmistetut korit komponenttien linjaukselle, viistetyt etupaneelit reunadiffraktion minimoimiseksi ja jakosuotimet premium-luokan komponenteilla. Sarja on sävytetty yhteen SVS Prime ja alkuperäisten Ultra-mallien kanssa, mahdollistaen järjestelmän yhteensovittamisen.

Ultra Evolution -sarja käsittää:
– Ultra Evolution Pinnacle, Titan ja Tower: 3-tie lattiakaiuttimet
– Ultra Evolution Bookshelf ja Nano: 2-tie hyllykaiuttimet
– Ultra Evolution Center: 3-tie keskikaiutin
Ultra Elevation: Dolby Atmos -yhteensopiva kaiutin joustavilla kiinnitysvaihtoehdoilla

Julkaisussa saatavilla olevat viimeistelyvaihtoehdot ovat rajoitettuja, mutta sisältävät Piano Gloss Black, Piano Gloss White ja Premium Black Oak Wood Veneer -viimeistelyt. Ultra Evolution Nano- ja Ultra Evolution Tower -mallien odotetaan toimitettavan myöhemmin toisella neljänneksellä. Tämä sarja edustaa SVS:n korkeaa osaamista audio-suorituskyvyn sekä -suunnittelun rajojen ylittämisestä.

svsound.com