Uusimmassa AVPlus-lehdessä huippumielenkiintoinen jalustakaiuttimien vertailutesti, kokeilussa Eversolon mainio DMP-A6 -verkkosoitin, Arylic B50 on superkompakti integroitu verkkovahvistin, testissä Primare SPA25 Prisma audiofiilin av-vahvistin, Huawei Watch D älykello ja paljon muuta…


Tässä numerossa:

Raportti: CES 2024
Vuoden teknologiatrendit ovat taas selvillä!

Kokeilu: Huawei Watch D
Huawein älykello on oivallinen apuväline sydänterveyden seurantaan.

KOKEILU: Fairphone XL -langattomat vastamelu-kuulokkeet
Testissä vastuullisesta tuotannostaan ja periaatteistaan tunnetun Fairphonen ensimmäiset kuulokkeet.

KOKEILU: Arylic B50 -verkkovahvistin
Arylic B50 on superkompakti integroitu verkkovahvistin, joka mittojensa ja toteutuksensa puolesta täyttää kompaktissa paketissa monenlaiset äänentoistotarpeet – ja mikä parasta, sangen edulliseen hintaan!

KOKEILU: Eversolo DMP-A6 -verkkosoitin
Moni on painottunut musiikin kulutuksessaan pitkälti digitaalisten formaattien ja suoratoiston pariin. Viime vuosina on nähty monenlaisia digijärjestelmän hermokeskuksia, mutta alaa seuraavallekin Eversolon tuore DMP-A6 on melkoinen yllätys – eikä sen hintakaan ole highend-luokkaa!

VERTAILU: Jalustakaiuttimet 700–900 euroa
Etsitkö jalustalle tai tason päälle sopivia, laadukkaita, mutta silti vielä kohtuuhintaisia kaiuttimia? Tästä hieman sekalaisesta joukosta löytyi itse asiassa erinomaisia vaihtoehtoja moneen makuun ja sijoitukseen. Mukana: Bowers & Wilkins, Dynaudio, Klipsch ja Q-Acoustics.

TESTI: Primare SPA25 Prisma av-vahvistin
Minimalistisesta tyylistään tunnetun ruotsalaisen Primaren AV-vahvistin haluaa palvella sekä vaativaa audiofiiliä että kotiteatteriharrastajaa.Kumpaa enemmän?

TESTI: Technics SA-C600 -cd/verkkosoitinyhdistelmä
Technics SA-C600 on tyylikäs ja kompakti yhdistelmälaite, joka sisältää nykyaikaisten verkkotoisto-ominaisuuksien lisäksi myös perinteisen CD-soittimen ja FM-radion. Mutta sillä on myös hintansa.

Hifin historiaa: Saul Marantz –Mies Marantzin takana
Marantz on harvoja legendaarisia hifimerkkejä, joka on säilyttänyt asemansa ja pystynyt myös pitäytymään perinteisen äänentoiston juurilla, vaikka musiikin kuuntelu ja käyttötavat ovat muuttuneet merkittävästi vuosikymmenten aikana. Toki niitä on muitakin, mutta Marantz on pysynyt ehkä kaikkein selvimmin omilla juurillaan. Mistä kaikki sai sitten alkunsa?

TESTI: Boijs Half Three – Sisukas pikkukaiutin passiivisenakin
Tuore kotimainen kaiutinvalmistaja Boijs Audio on vakuuttanut niin meidät kuin monet muutkin muutamalla julkaistulla mallillaan. Testasimme taannoin malliston pienimmän Half Threen aktiiviversion, joka on saatavana myös passiivisena satasta halvemmalla. Kumpi kannattaa valita

Kolumni: Tuoko tekoälybuumi käyttöömme hyödyllistä teknologiaa

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uuden tekniikan maailmasta.

LUE LEHTI TÄÄLTÄ >>