Hifialalla tapahtuu taas muutoksia. Ja ennen kaikkea keskittymistä.
Muun muassa Denonin ja Polk Audion maahantuojana sekä Autostudiosta tunnettu Simex Oy on ostanut B&W Group Finland Oy:n liiketoiminnan, jonka myötä Simex ottaa
hoitaakseen B&W-, Classe- ja Marantz -tuotteiden maahantuonnin ja jakelun Suomessa
1.5.2024 alkaen.


Liiketoimintakauppa tukee Simexin omistaja Puolalaisen Horn Distributionin ja tuotemerkkien omistajan Masimon strategista kumppanuutta. Masimo nimittäin omistaa kaikki nämä tuotemerkit ja Horn Distributionin on niiden jakelija useissa Euroopan maissa. Kaikkien tuotemerkkien yhdistäminen saman katon alle tukee yritysten yhteistä tavoitetta kasvattaa myyntiä ja näkyvyyttä Suomen markkinoilla. Nykyinen B&W:n henkilökunta siirtyy samalla Simexin työntekijöiksi.

Yhdessä heidän kanssaan olemme varmoja, että Simexistä tulee entistäkin vahvempi toimija markkinoilla, ja kaikkien Masimon kuluttajabrändien yhdistämisen ja nykyisen B&W:n henkilöstön
ammattitaidon, alakohtaisen tietotaidon ja kymmenien vuosien yhteisen kokemuksen kanssa
pystymme tukemaan vähittäismyyntikumppaneitamme tulevaisuudessa entistä paremmin ja
tarjoamaan entistä parempia ja täydellisempiä ratkaisuja!; toteaa Simexin toimitusjohtaja Matti Puurtinen.

Simex Oy keskittää myös toimiston ja varaston uuteen sijaintiin eli B&W Group Finland Oy:n tiloihin ​Uudenmaankadulle Helsinkiin.


​Uusi myymälä – Audio Forum

Uudenmaankadulla ollut B&W:n ID Lounge myymälä tulee kokemaan myös ison remontin ja liiketilaan aukeaa AutoStudio Oy:n hallinnoima Audio Forum myymälä kesällä 2024. Myymälä tulee samalla toimimaan ikään kuin showroomina Simexin edustamille brändeille.
Audio Forum myymälöitä on jo monessa maassa. Eniten Puolassa, osa tosin Denon Store -nimellä. Tarkempaa tietoa esimerkiksi Autostudion muiden myymälöiden siirtymisestä Audio Forum -nimen alle ei ole.

Lisätietoja: Simex.fi