Pet Shop Boysin tuorein albumi, Nonetheless, on herättänyt positiivista huomiota musiikin ystävien keskuudessa. Levyn saumaton yhdistelmä tuttua Pet Shop Boys -tyyliä ja rohkeita kokeiluja tekee siitä kiehtovan kuuntelukokemuksen.

Neil Tennantin kyky kertoa tarinoita ilman itsekeskeisyyttä ja James Fordin taito luoda moniulotteista äänimaisemaa ovat levyn ehdottomia vahvuuksia. Levyn sanoitukset eivät ole perinteistä päiväkirjamaista jorinaa, vaan ne kätkevät sisäänsä syvemmän kerroksen, joka houkuttelee kuulijan mukaan tarinaan.

Uudenlaiset tuotannolliset ratkaisut, kuten tavallisen rumpusettien käyttö, tuovat levylle raikasta energiaa ja osoittavat yhtyeen halun kehittyä ja kokeilla uutta. Samaan aikaan levyn musiikillinen ilme säilyttää Pet Shop Boysille tunnusomaisen tyylin, mikä tekee siitä tutun ja samalla yllättävän virkistävän.

Nonetheless ei ole pelkästään albumi musiikin ystäville, vaan se tarjoaa myös kutsun tutustua Pet Shop Boysin maailmaan syvemmin. Se on sekoitus ajankohtaisuutta ja ajattomuutta, joka tempaa mukaansa ja jättää kuulijan odottamaan lisää.