Elektroniikkaketju Power avaa uuden massiivisen myymälän Vantaan Tammistoon 5. kesäkuuta. Tämä uusi lippulaivamyymälä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan tuotteita ja kokeilla niitä paikan päällä.

Tammiston myymälä tulee olemaan yli 6 000 neliömetriä suuri, ja koko rakennus kattaa noin 8 300 neliömetriä, sisältäen myymälätilan lisäksi varaston sekä Power Finland Oy:n hallinnon toimistotilat. Uusi myymälä yhdistää laajan valikoiman ja elämyksellisen ostokokemuksen, mahdollistaen tuotteiden kokeilemisen ennen ostopäätöstä.

Myymälässä on esillä muun muassa 80 pesukonetta, 160 televisiota, lähes 300 kuulokkeet, 100 kannettavaa tietokonetta ja 30 robotti-imuria. Tuotteiden runsaus vastaa lähes verkkokaupan tarjontaa, mutta antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua niihin konkreettisesti. Powerin uuden myymälän konseptiin kuuluu tuotteiden esillepano, joka mahdollistaa niiden näkemisen ja kokeilemisen. Tämä helpottaa tuotteiden mittasuhteiden hahmottamista ja käytännön toiminnallisuuksien arviointia.

Uusi myymälä avataan kesäkuun alussa, ja se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua laajaan tuotevalikoimaan ja kokea ostamisen uudella tavalla. Powerin tavoitteena on tehdä ostamisesta helpompaa ja inspiroivampaa tarjoamalla elämyksellisen ympäristön ja laajan tuotevalikoiman Vantaan Tammistossa.