Lenovon mullistava Yoga Book -tuoteperhe saa edullisen jälkeläisen uudesta A12-tabletista. Se sisältää edeltäjiensä tapaan kekseliään ja näyttävän Halo-näppäimistön joka oppii käyttäjänsä työmetodeista. Sisaruksistaan poiketen tulokas ei kuitenkaan kykene Yoga Bookin oivaltaviin kynäsovelluksiin.

Uudessa Lenovossa on edeltäjiään suurempi 12.2″ näyttö. Sisällä hurisee Intelin Atom x5 prosessori kahden gigan keskusmuistilla. Tallennustilaa laitteessa on 32 GB. Windows-optio on suljettu, ja laite tukee enää vain Androidia. Näppäimistö taittuu Yoga Bookin tavoin laitteen taakse, jolloin A12 toimii perinteisemmän tabletin tavoin.

Laitteen hinta on edeltäjiään huomattavasti matalampi. Siinä missä alkuperäinen Yoga Book maksaa puolen tuhatta euroa, on A12 lähtöhinnaltaan kolmen sadan tuntumassa. Uhrauksia on ollut pakko tehdä hinnan edessä, ja suuremmasta kuva-alasta huolimatta on edeltäjien 1,920 x 1,080 Full HD -näytöstä tultu 1,280 x 800 -resoluution HD-näyttöön.

Kahden kaiuttimen A12 lupaa huikeaa mobiilia Netflix-elämystä Dolby Atmos -äänentoistollaan. Akku kestää 13 tuntia yhdellä latauksella.

Laite tulee kauppoihin helmikuun 8. päivä. Lue lisää Lenovon kotisivuilta.