Hecolta on tullut uusi Aurora-kaiutinsarja, joka on suunniteltu toimimaan sekä stereo- että surroundkäytössä. Mallistoon kuuluu kaksi lattiakaiutinta, yksi jalustakaiutin, keskikaiutin ja aktiivinen subwoofer.

Lattia-, jalusta ja keskikaiuttimissa on kaikissa käytetty samaa 28 mm Fluctus-diskanttielementtiä ferriitti-tuplamagneeteilla ja ferronestejäähdytyksellä. Etupaneeli on tietokoneoptimoitu. Näin äänikuvan luvataan säilyvän yhtenäisenä surround-järjestelmässä ja kuuntelualueen leveänä. Kaikissa bassoelementeissä on teräsrunko ja voimapaperinen kartio. Niiden suunnittelussa pyritty erityisesti särön minimoimiseen. Osassa kaiuttimista niitä käytetään myös keskiäänisinä.

Aurora 1000 -lattiakaiutin on varustettu 170 mm keskiäänielementillä ja kahdella 200 mm bassoelementillä. Diskantti on 28 mm. Kotelo on bassorefleksi. Hinta: 1 399 € / pari.

Aurora 700 -lattiakaiutitimessa on sama diskantti ja keskiäänielementti, mutta bassoina on kaksi 170 millistä. Kotelona on bassorefleksi. Hinta: 999 € /pari.

Molempien jalustakaiuttimien pohjassa on säädettävät metalliset kartion muotoiset jalat.

Aurora 300 – jalustakaiutin on kaksiteinen bassorefleksi, jossa on 28 mm diskantti ja 170 mm basso/keskiääni. Hinta: 449 € / pari.

Aurora Center 30 -keskikaiutin sisältää tutun 28 mm diskantin lisäksi kaksi 125 mm basso/keskiäänielementtiä. Hinta: 229 €.

Aurora Sub 30A -subwooferissa on kaksi 300-millimetristä bassoelementtiä refleksikotelossa. Jatkuvaa tehoa siitä lähtee 125 wattia ja piikkitehoa 250 wattia. Kotelo on järeästi jäykistetty. Hinta: 499 €.

Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen. Valkoisessa versiossa sivut ovat vaaleaa puuta. Suojaverkko on magneettikiinnitteinen.

www.heco-audio.de

www.hifitalo.fi