Onkyo on julkaissut kaksi uutta stereovahvistinta.

Onkyo TX-8250 sisältää langattomia verkko-ominaisuuksia kuten suoratoistoa ja monihuoneääntä. Se pystyy myös korkearesoluutioista ääntä, johon suositellaan lan- tai usb-liitäntää. Laitteessa on sisäänrakennettu Chromecast-tuki, Pioneerin ja Onkyon oma Fireconnect sekä luvassa olevan ohjelmistopäivityksen mukana DTS Play-Fi. Lantaton toisto onnistuu myös Bluetoothilla ja AirPlaylla. Suoratoistopalveluista tarjolla ovat ainakin Spotify, Tidal Deezer sekä TuneIn-nettiradio.

Onkyo Controller -hallintasovellus on saataville iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Laitteessa on myös Google Assistant -puheohjaustuki. Monihuoneohjelmassa pystyy peilaamaan toistetun musiikin myös analogisista lähteistä useampaan huoneeseen, jos käytettävissä on useampia Fireconnect-yhteensopivia laitteita. Laitteessa on myös FM-viritin.

Liitännöistä tarjolla on usb, mm-phono, kolme digitaalisisääntuloa ja kuusi linjatasoista sisääntuloa. Lähdöistä on Zone 2:n pre- ja linjaulostulot. Tehoa luvataan 2 x 135 wattia 6 ohmin kuormaan. AKM:n DA-muunnin pystyy 192kHz/24-bittiseen ääneen.

TX-8220 ei sisällä verkko-ominaisuuksia, mutta langaton toisto sujuu Bluetoothin avulla. Vahvistimen tehoksi luvataan 2 x 100 wattia. Digitaalisia audiosisääntuloja on kaksi ja analogisia viisi. Laitteesta löytyy lisäksi mm-phono-liitäntä ja myös pre-out -lähtö subwooferille. FM-viritin löytyy niin ikään.

Värivaihtoehtoina ovat musta ja hopea. Vahvistimet tulevat markkinoille ainakin osassa maailmaa tässä kuussa.

www.onkyo.com