Digital Trends on listannut parhaat vinyylisoittimet kolmesta hintakategoriasta – budjettiluokasta, keskihintaisista sekä kalliista mutta silti vielä tavallisen pulliaisen kukkarolla saavutettavista. Kaikki lehden valitsemat levysoittimet on saatavilla myös Suomessa. Niiden kaveriksi on suositeltu myös täydentäviä laitteita.

Edullisimmista malleista Digital Trends valitsi noin 250 euron hintaisen Stanton T.62 -suoravetosoittimen, joka on suunniteltu DJ-käyttöön. Rasiana on Stantonin oma 300-malli ja äänivarsi on suora. Soittimen pariksi lehti ehdotti studiomonitoreiksi tarkoitettuja JBL Professional LSR305 -aktiivikaiuttimia, jotka maksavat reilun satasen kappale, ja Pro-Jectin noin 70 euron hintaista Phono Box E -esivahvistinta.

Keskihintaisista vinyylisoittimista lehti valitsi Pro-Ject Debut Carbonin, jossa on Ortofonin 2m Red -äänirasia ja hiilikuituinen äänivarsi. Kyseisellä rasialla varustetun version suositushinta on 459 euroa, OM-10 -rasialla hinta jää nipin napin alle 400 euron. Vahvistimeksi ehdotettiin PS Audion pikkuista Sprout-vahvistinta, jonka Suomen hinta ei ole tiedossa, ja kaiuttimiksi ELACin noin 700 euron hintaisia Uni-Fi UB5-kaiuttimia.

Kalleimmista malleista suositeltiin Clearaudion Concept -vinyylisoitinta. Hinnat riippuen viimeistelystä ja siitä, haluaako käyttää mm- vai mc-äänirasioita. Edullisin maksaa 1 390 euroa ja kallein  2 300 euroa. Kaveriksi suositellaan KEF:in noin 1 199 euron hintaisia LS50 -kaiuttimia sekä Rogue Audion Sphinxiä, jota ei myydä Suomessa.

Koko juttu löytyy Digital Trendsin sivuilta.