PCMag on testannut Bang & Olufsenin ja LG:n yhteistyönä valmistaman Beovision Eclipse -television. Saatavilla on 55- ja 65-tuumaiset versiot. Niistä testissä oli pienempi, noin 9 000 euron hintainen malli. Sen mukana tulee tavallinen seinäkiinnike, mutta on moottoroitu jalusta tai seinäkiinnike maksavat ekstraa.

Eclipsen oled-kuvaa kuvataan PCMagin arviossa erinomaiseksi. Kontrastia riittää ja musta väri on mustaa. Samoin kehutaan tehokasta 450 watin kaiutinjärjestelmää, jonka voi laajentaa surroundiksi. Sen ansiosta Beovision Eclipse ei kaipaa erillistä soundbaria kaverikseen. Laitteistosta saa irti meteliä yllin kyllin ilman subwooferia ja lisäkaiuttimiakin. Kolmekanavaiseen kaiutinjärjestelmään kuuluu kolme neljän tuuman keskiäänielementtiä, kaksi 2,5 tuuman laajakaistaelementtiä ja tuuman kokoinen diskantti. Hdmi-liitäntöjä television ja äänijärjestelmän yhdistelmässä on kaikkiaan seitsemän.

Korkea hinta taas saa moitetta. Tasokasta kuvanlaatua saa edullisemminkin. Myös WebOS-käyttöjärjestelmän sovellukset ja palvelut vaikuttavat vielä vajavaisilta. Kaiken kaikkiaan televisio on PCMagin mukaan kuitenkin sekä äänen että kuvan puolesta yksi vaikuttavimmista koskaan.

Koko arvio löytyy täältä.