Brittiläinen Cambridge Audio on esitellyt Yoyo (L) -kaiuttimen, joka yhdistää bluetooth-kaiuttimen ja soundbarin. Ulkonäkö on lähempänä kaiutinta, mutta mukana on arc:illa varustettu hdmi-liitäntä, optinen liitäntä, 3,5 mm analogisisääntulo, nfc:llä varustettu bluetooth ja langaton lähiverkkoyhteys. Kaiutin tukee Spotify Connectia, ja Chromecast on sisäänrakennettuna. Kaiuttimen voi myös opettaa tottelemaan tv:n kaukosäädintä. Usb-liitännän avulla voi puolestaan ladata esimerkiksi puhelinta.

Taajuuskorjaimessa on neljä esivalintaa: elokuvalle, musiikille, televisiolle ja puheäänelle. Niiden bassotasoa voi säätää erikseen. Dsp-prosessori käyttää MaxxAudio-äänenparannustyökaluja, joilla voi selkeyttää diskantteja, korostaa bassoa ja lisätä äänenvoimakkuutta.

Edessä sekä oikealla ja vasemmalla sivulla on laajakaista- ja subbarielementit. Jokaiselle niistä on oma matalasäröiseksi luvattu vahvistin. Kaiutin on päällystetty Marton Millsin kankaalla, jossa on käytetty vettä ja likaa hylkivää NanoSphere-käsittelyä. Värivaihtoehdot ovat tumman- ja vaaleanharmaa.

Yoyo (L):n hinta ja saatavuus eivät ole vielä tiedossa. Yhdysvalloissa hinta on 399 dollaria.

www.cambridgeaudio.com

www.highendstudio.fi