Amazon lisää Echo-älykaiuttimiensa ominaisuuksiin taajuuskorjaimen, jonka avulla pystyy säätämään bassoa, keskiääniä ja diskanttia. Säätöväli on +/- 6 desibeliä. Ominaisuus on tulossa saataville tällä viikolla kaikkiin Echo-malleihin.

Säätö tapahtuu Alexa-sovelluksesta tai Echo Show- ja Echo Spot -mallien näytöltä. Äänikomennoilla säätö tulee sen sijaan mahdolliseksi ainakin aluksi vain Yhdysvalloissa. Esivalintoja ei ainakaan aluksi ole tulossa, mikä hieman vähentää taajuuskorjaimen näppäryyttä.

Ominaisuus on tulossa myös ohjelmistokehittäjien käyttöön, joten säätömahdollisuudet tulevat mahdollisiksi myös muissa Echo-yhteensopivissa laitteissa, jos laitevalmistajat niin tahtovat. Amazon Echo -älykaiuttimet eivät ole toistaiseksi myynnissä Suomessa, mutta Saksan Amazon alkoi toimittaa niitä myös viime vuoden lopulla.