Google on uudistanut älykellojen Wear OS -käyttöjärjestelmän. Uusi versio on saatavissa lähikuukausina tuoreehkoille laitteille. Ensimmäiset kellot saavat päivityksen heti syyskuussa, mutta tarkempaa tietoa aikataulusta ei ole tiedossa.

Kellotaulua oikealle sipaisemalla pääsee nyt Google Assistant -syötteeseen, josta voi nähdä esimerkiksi kalenterimerkinnät, hotellivaraukset, säätilan ja pakettien seurantatiedot. Vasemmalla puolestaan on Google Fit-aktiivisuussovelluksen uusimmasta versiosta tutut rinkulat, jotka kertovat aktiivisista minuuteista ja päivän sydänpisteistä.

Ylhäällä taas ovat ilmoitukset, jotka peilaavat lähinnä kännykän ilmoituksia. Niitä voi hylätä pyyhkäisyllä. Viesteihin taas pystyy vastaamaan, kun ilmoitusta painaa. Alhaalla sijaitsevat pika-asetusten pikavalinnat, jossa on uusina Google Pay -maksupalvelu ja kadoneen puhelimen etsintätoiminto.

Kellotaulujen vaihtaminen on aikaisempaa helpompaa, sillä se tapahtuu painamalla kellotaulua pitkään. Lyhyesti päänäppäintä painamalla näkee kaikki sovellukset ja pitkällä painalluksella saa aktivoitua Google Assistant -puheohjauksen.