Master & Dynamic juhlistaa Michael Jacksonin merkkipäiviä uusilla MW50+ Wireless On-Ear and Over-Ear -kuulokkeilla. Ne tulevat saataville rajoitettuna eränä myös Suomessa. Popin kuningas olisi täyttänyt vastikään 60 vuotta. Musiikkiuran hän aloitti jo lapsena Jackson 5 -yhtyeessä. Vaikka Jackson eli vain 50-vuotiaaksi, hän ehti olla yli 40 vuotta musiikkiuralla. Suomessa juhlamallin hinta on 449 euroa.

Kuulokkeet toimivat sekä korvan ympäröivinä että korvan päälle asetettavina kuulokeosia vaihtamalla. Vaihtopehmusteille on nahkainen kotelo. Mustissa, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kuulokkeissa komeilee kullanvärinen Michael Jackson -siluettikuva. Kuulokeosien pehmusteet ovat mustaa lampaannahkaa ja muistivaahtoa. Yläpuolelta kullanvärinen ja alaosasta musta sanka on naudanvuotaa. Kuulokkeet on numeroitu.

Elementit ovat kooltaan 40 millimetriä ja varustetut berylliummagneetilla. Akunkestoa kuulokkeille luvataan 16 tuntia. Langaton toisto sujuu bluetooth 4.1:n välityksellä ja toistoa on ryydittämässä aptX-koodekki. Mukana tulee myös kuljetuspussi, usb-c-latausjohto ja 1,25 metrin mittainen kuulokejohto, jolla kuulokkeita pystyy kuuntelemaan myös langattomasti. Taajuusvasteeksi ilmoitetaan 5 – 30 000 Hz.

Nelisen vuotta toiminut newyorkilainen Master & Dynamic on julkaissut muun muassa kuulokkeet yhdessä luksuskamerabrändi Leican kanssa sekä betonista valetun MA770-kaiuttimen.

www.masterdynamic.eu