Blackloud on esitellyt uudenlaiset Soundot AF1 FM Headset -kuulokkeet iOS-laitteille. Niissä erityistä on, että ne tuovat mukanaan FM-radion. Niinpä musiikkia pystyy kuuntelemaan myös paikoissa, joissa ei ole verkkoyhteyttä – kunhan radio kuuluu.

Kuulokkeita käytetään Soundot-sovelluksella, johon voi asettaa kuusi suosikkikanavaa ja säätää toistoa kuusialueisella taajuuskorjaimella, basson-, diskantin- ja lauluäänen säädöillä, 3d-tilalla sekä esivalinnoilla akustiselle, klassiselle, tanssimusiikille, electrolle, jazzille, lattarille, metallille, pianomusiikille, popille, rockille ja r&b:lle. Sovellus tukee myös häviötöntä toistoa ja Siri-puheohjausta.

Johto toimii fm-antennina. Siinä olevalla kaukosäätimellä voi säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, vastata puheluihin ja aktivoida puheohjauksen. Mikrofoni löytyy luonnollisesti myös. Liitäntä on Lightning. Kuuloke-elementteinä on 0,6 tuuman bassoelementti ja 0,3 tuuman diskantti. Myös usb-c-liitännällä varustettu Android-versio on kehitteillä.

www.blackloud.com