Saksalaisvalmistaja Sennheiserin studiostandardiksi kehittynyt mikrofonisarja Evolution täytti tänä syksynä 20 vuotta. Alun perin vuonna 1998 lanseerattu mallisto koostuu laulu- ja instrumenttimikrofoneista langallisena ja langattomana, ja siitä on kehkeytynyt sarallaan valmistajansa pidetyin mikrofonisarja.

Evolution on ollut varmatoiminen valinta ammattilaisten käytössä, ja sen nykyinen neljännes sukupolvi vastaa entistä vahvemmin vaativimpiinkin tarpeisiin. Todisteita tästä tarjoiltiin 15. marraskuuta, kun eri puolilla ammattilaisaudion kenttää työskentelevät huippuosaajat kokoontuivat Lontoossa järjestettyyn merkkipäiväjuhlaan.

Nyt tilaisuuden paneelikeskustelusta on julkaistu viralliset videotallenteet, joissa Evolution-sarjan kehityksestä ja käytöstä kertovat niin Sennheiserin väki kuin maineikkaat asiakkaatkin, kuten Queen-yhtyeen kitaristin Brian Mayn kitarateknikko Pete Malandrone, muun muassa Adelen monitoriteknikkona toimiva Joe Campbell sekä yli 3 000 sessiota äänittänyt Global Radion Chris Denman.

Katso paneelikeskustelut tästä:

Lisätiedot: https://en-fi.sennheiser.com