Kiinalainen puhelinvalmistaja Oppo uhosi taannoin Reno Ace -puhelimen julkistaessaan, että sen 4 000 milliampeeritunnin akku latautuu täyteen puolessa tunnissa. Siihen tarvitaan valmistajan SuperVOOC 2.0 -laturia, jonka latausteho on mojovat 65 wattia.

Mainospuheet eivät olleet täysin tyhjiä, sillä The Vergen testissä täyteen lataaminen kesti 31 minuuttia ja 31 sekuntia. Niinpä Oppo Reno Acen lataus on tämän hetken nopein. Nyt valmistajalla on kaksoisjohto, sillä hopealla on Oppo Find X Lamborghini. Siinä on 3 400 milliampeeritunnin akku, joka latautuu täyteen 35 minuutissa.

Oppo Reno Ace on muutenkin kiinnostava puhelin, sillä siinä on Qualcommin kärkipään Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, 6,5 tuuman kokoinen näyttö 90 Hz virkistystaajuudella, kilpailukykyinen 48 megapikselin takakamera, 8 gigatavun keskusmuisti ja 128 gigatavua tallennusmuistia. Hintaa on kuitenkin huomattavan vähän, Kiinassa vain reilut 300 euroa. Samaan konserniin kuuluu muun muassa Suomessa suosituimpien joukkoon kuuluva OnePlus. Onkin kiinnostavaa nähdä, saadaanko vastaava pikalataus ensi keväänä myös OnePlussan puhelimiin.