Xiaomin pari viikkoa sitten julkistama Mi Note 10 -puhelin saapuu myös Suomen markkinoille. Hinta perusmallilla on sama kuin Euroopassa muutenkin eli 549 euroa. Mi Note Pro saapuu Suomeen myöhemmin, mutta sen hinta ei ole vielä tiedossa. Euroopan suositushinta Pro-mallille on satasen enemmän eli 649 euroa.

Kohokohtana puhelimessa on 108 megapikselin pääkamera Samsung ISOCELL Bright HMX -kennolla. Sen sensori on myös fyysisesti suurempi kuin tavallisesti, joten kohinaa ei pitäisi olla hämärämmissä kuvissa niin paljon. Lisäksi takaa löytyy neljä muuta kameraa – ultralaajakulma, kaksi telekameraa ja makrokamera. Edessä on 32 megapikselin selfie-kamera. DxOMark-sivustolla puhelin keräsi kärkipisteet yhdessä Huawei Mate 30:n kanssa.

Muita huomioitavia ominaisuuksia on 5 260 milliampeeritunnin akku 30 watin latausteholla. Järjestelmäpiiri kuitenkin jää hieman huippumalleista, sillä sisuksissa hyrisee hieman lippulaivamalleja vaatimattomampi Qualcomm Snapdragon 730G.

Tarkemmin puhelimista voi lukea uutisestamme.

www.mi.com