Xiaomi on aikeissa julkistaa uuden Watch Color -älykellon 3. tammikuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa. Nyt kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa on tarjolla ensimmäiset viralliset kuvat.

Siinä missä marraskuussa julkistettu Xiaomi Mi Watch muistuttaa erehdyttävästi Apple Watchia, uusi Watch Color muistuttaa klassisempaa rannekelloa. Tekniset tiedot ja hintaluokka tarkentunevat vuodenvaihteen jälkeen. Tässä vaiheessa on vielä kysymysmerkki, tarjoaako uutuus Mi Watchin tapaan eSIM-tuen. Kello saattaakin lainata tekniikkaa syyskuussa ilmestyneestä Amazfit GTR:stä.

Näytön arvellaan olevan kooltaan 1,39 tuumaa ja tarkkuudeltaan 454 x 454 pikseliä, kuten syyskuussa ilmestyneessä Amazfit GTR -kellossakin. Kello tulee saataville useina eri runkovärivaihtoehtona – musta, hopea ja kulta. Myös rannekkeissa värivalikoima on laaja. Teaser-kuvissa mainitaan myös pitkä akunkesto ja vedenpitävyys.

www.mi.com