Huawei AppGallerystä ladattavissa oleva Huawei Music-suoratoistopalvelu tarjoaa yli 50 miljoonaa kappaletta ja 1,2 miljoonaa albumia maailman suurimmilta levy-yhtiöiltä kuten Sony Music, Universal Music ja Warner Music. Tilauspohjaiseen palveluun liittyvät saavat kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta jonka jälkeen hinta on 9,99 euroa kuukaudessa.

Huawei Music -palvelulla on jo 160 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja se on saatavilla 16 Euroopan maassa. Palvelussa on tarjolla muunmuassa yksilöidyt soittolistat, päivittäiset suositukset ja selata eri musiikkityylejä New Releases- ja Music Buzz -toiminnoilla.

Huawei Music toimii saumattomasti muiden Huawei-laitteiden, kuten puhelimien, tablettien, kuulokkeiden ja älykellojen kanssa.

Lue lisää Huawei Music suoratoistopalvelusta täältä.