Tavoitteellisesti liikkuvalle kuntoilijalle ja urheilijalle sykemittaus on urheilukellossa se tärkein ominaisuus. Amazfit Bip S -kellossa oleva Huamin oma optinen BioTracker PPG -anturi mittaa sykettä tarkasti sekä levossa että liikkeessä. Edelliseen sukupolveen verrattuna anturin mittausalue on kolminkertaistunut, led-valon voimakkuus seitsemänkertaistunut ja sykemittauksen tarkkuus on parantunut 98 prosenttiin.

Amazfit Bip S -kellossa on myös Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Merkittävän HUNT-terveystutkimuksen mukaan vähintään sadan PAI-pisteen ylläpitäminen on havaittu suojaavan parhaalla mahdollisella tavalla sydän- ja elämäntapasairauksilta.

Äärimmäisen kevyt ja kestävä polykarbonaattirakenne suojaa Amazfit Bip S -urheilukelloa pölyltä, hieltä ja kastumiselta. Sen käyttö ei väsytä tai ärsytä, ja se on lähes huomaamaton myös pitkäkestoisessa käytössä. Kello on myös vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5ATM). Kellon materiaalivalinnat tuovat esiin myös upean muotoilun. Näyttävä kokonaisuus on viimeistelty ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hallintapainikkeella. Pehmeä ja likaa hylkivä ranneke pysyy puhtaana ja tuntuu miellyttävältä käyttää.

Transflektiivisen värinäytön ansiosta kellotaulu näkyy selvästi myös kirkkaassa päivänvalossa. Tämä myös säästää akkua, kun erillistä taustavalaistusta ei tarvita. Kun ympäristö on hämärä, kellon taustavalon voi laittaa erikseen päälle. Erilaisia kellotauluja löytyy moneen makuun ja erilaiset kellotoiminnot, kuten herätys ja muistutukset, on helppo ottaa käyttöön. Myös tulevat puhelut on helppo huomata kellon näytöltä.

Tyylikkään ulkokuoren alle mahtuu paljon älykkäitä toimintoja ja monipuolisia liikuntaa seuraavia ominaisuuksia. Sykemittauksen lisäksi Amazfit Bip S osaa seurata käyttäjänsä nopeutta ja etäisyyksiä. Mukana on tuki kymmenelle eri liikuntamuodolle, joita ovat muun muassa juoksu, pyöräily, uinti ja jopa jooga. Kelloa voi käyttää myös veden alla ja se tallentaa mielenkiintoisia uintitietoja.

Ulkona liikkuvalle GPS-paikannus on tärkeää, sillä näin voi helposti seurata kuljettuja reittejä ja matkan pituutta. Kun GPS-paikannusta ei tarvita, sen saa vaivattomasti pois päältä akkua kuluttamasta.

Kellon akunkesto on huipputasoa, sillä yhdellä latauksella riittää virtaa jopa 40 päivän käyttöön. GPS-seuranta, sykemittaus, näytön kirkkaus, ilmoitusten määrä ja Bluetooth-yhteyden käyttö vaikuttavat akunkestoon, joten latausvälin määrä vaihtelee kellon asetusten ja käyttötarpeiden mukaan. Jopa jatkuvassa GPS-seurannassa kellossa riittää virtaa 22 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Näin kello sopiikin jopa ultrajuoksijan vaativaan käyttöön.

Liikuntatoimintojen lisäksi Amazfit Bip S osaa kertoa sääennusteet sekä tuoda näytölle tärkeät ilmoitukset ja viestit Android- ja iOS-älypuhelimista.

Suositushinta: 89,90 euroa
Lisätietoja: Mistore.fi