Kruunuradion edustukseen on tullut juuri uusi Yhdysvaltalainen Mobile Fidelity (MOFI).

Mobile Fidelity on merkki jonka juuret ovat syvällä musiikissa ja korkeatasoisessa äänenlaadussa. Mobile Fidelity Sound Lab on toiminut vuodesta 1977 ja alunperin erikoistunut huippulaatuisten äänitteiden myyntiin. Yhtiön “Ultra Analog” “Ultradisc” ja “Original Master” brändeillä myytävät LP-levyt ovat saavuttaneet legendaarisen maineen äänenlaadustaan.

Nykyisin Mobile Fidelity jatkaa myös äänitteiden myyntiä, mutta on samalla laajentanut tarjontaa myös huippuunsa suunniteltujen lisälaitteiden, tarvikkeiden ja soittimien tarjontaan. MOFI StudioDeck ja Ultradeck-levysoittimet ovat saavuttaneet huomattavaa menestystä arvosteluissa ja käyttäjien keskuudessa.

Kruunuradion valikoimaan kuuluvat kaikki MOFI:n ja Mobile Fidelityn tuotteet – Elektroniikka, vinyylisoitinesivahvistimet ja vinyylisoittimet, tarvikkeet kuten äänirasiat ja vinyylinpuhdistustuotteet sekä myös vinyylilevyt kuten Original Master -vinyylit.

Tutustu MOFI-elektroniikka valikoimaan:
https://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemBrand=225

Tutustu Mobile Fidelity tarvikkeiden valikoimaan:
https://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemBrand=226