Harman Kardon Citation sarja jatkaa erinomaisen äänenlaadun tuottamista, jossa yhdistyy edistyksellinen teknologia ja hienostunut muotoilu. Harman Kardon esittelee sarjan uusimman tulokkaan: Harman Kardon Citation 200. Tehokas, mukaansa tempaavaa ääntä tuottava älykaiutin, joka toimii kaikkialla, niin sisällä kuin ulkona.

Voit striimata HD laatuista musiikkia langattoman verkon kautta, voit myös helposti luoda fiilistä puutarhaan Bluetoothin avulla, Wi-Fi:n ollessa pois käytöstä.

Täyteen ladattuna Harman Kardon Citation 200 tarjoaa taukoamattoman äänimaailmankahdeksaksi tunniksi. Ladataksesi sen, sijoita se vain tyylikkääseen ja kompaktiinlatausalustaan. Ulkona ollessa voit ladata älykaiuttimen USB porttia hyödyntäen.

Harman Kardon Citation sarja tunnetaan hienostuneesta skandinaavisesta muotoilusta, joka täydentää edistyksellistä audio tuotekehitystä. Kuten muutkin tyylikkään Citation älykaiutinperheen tuotteet, myös Citation 200 on viimeistelty helposti puhdistettavalla korkealuokkaisella Kvadratin villasekoitekankaalla. Kaiuttimessa on myös IPX4 luokitus, joka takaa mielenrauhan sitä käytettäessä keittiössä tai puutarhassa.

Valitse musiikkia helposti sanomalla ‘Hey Google’ ja voit rentoutua kun Citation 200 suoratoistaa musiikkia, podcasteja ja uutisia, pilveä hyödyntämällä. Citation 200 sisältää AirPlay:n sekä sisäänrakennetun Chromecastin, joiden avulla voit helposti hyödyntää yli 300 eri suoratoistopalvelua. Halutessasi luoda monihuone äänimaailman, voit lisätä eri Citation sarjan kaiuttimia Harman Kardon Citation 200 kaiuttimeen. Näin voit tuottaa kotiin yhden yhtenäisen äänimaiseman tai vaihdella tunnelmaa esimerkiksi huonekohtaisilla soittolistoilla.

Mitat: (L x K x S) 165 x 210 x 165 mm (hihna alhaalla)
Lataustelakan mitat: (L x K) 123 x 15 mm
Paino: 2,8 kg
Akun tyyppi: Litiumionipolymeeri (3,6 V, 4 800 mAh)
Akun latausaika: 3 tuntia (lataustelakka tai USB-C 5 V / 2 A)
Musiikin toistoaika: jopa 8 tuntia (vaihtelee äänenvoimakkuuden tason ja sisällön mukaan)

Harman Kardon Citation 200 on saatavilla Winter Gray ja Classic Black väreissä.
Suositushinta: 349 euroa.

Lisätietoa: fi.harmankardon.com